Noul album al lui Hell
15 Iunie 2009 | real_drum

Ascult in continuare noul album al lui Hell si inca sunt indecis ce verdict sa-i dau. Are multa energie, colaborari destul de inedite si un sound electro-coios. Pe beatportal omul povesteste mai multe despre acest nou material, pus deja in vanzare. Plus ca spre toamna miroase a un Hell in Romania. Cel mai intrigant lucru e ca LP-ul asta e considerat de catre "specialisti" drept unul din cele mai bune materiale din muzica dance all the time.

preview de ascultat si cumparat aici. so what do you think?



Postata in:  muzica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


20 Iunie 2009 | aluvasilescu

the dj, hellracer si friday, saturday , sunday sunt piesele care le gust. Cel mai mult imi place piesa la care a colaborat cu p. diddy, dar la faza ca e cel mai bun album de muzica de dans...ti doare fesu' ! asa pot spune ca unul din albumele mele favorite de muzica electronica e " Airdrawndagger" a lui Sasha...si sunt sigur ca multi nu dau 2 bani pe el, in schimb, cand vine prin la mania, kristal toti lesina din cauza inghesuielei ... in fine !
raspunde la acest comentariu

30 Iunie 2009 | cucu

f tare albumul
raspunde la acest comentariu

01 Iulie 2009 | bogdan

e bun, dar mai trebuie
raspunde la acest comentariu

06 Iulie 2009 | krisulina

the dj, hellracer si friday, saturday , sunday sunt piesele care le gust. Cel mai mult imi place piesa la care a colaborat cu p. diddy, dar la faza ca e cel mai bun album de muzica de dans...ti doare fesu'
raspunde la acest comentariu

Popup detector