BestFest 2009 in direct
03 Iulie 2009 | real_drum

Sunt la BestFest, nu ploua, si (intr-un miros inca persistent de popcorn) ascult Franz Ferdinand. Duce a Joy Division-ul secolului trecut, parca fara aceleasi coaie. E mai putina lume decat ieri, cum preconizam, Orbital nu are aceeasi notorietate ca si Moby, insa cel putin e lumea f ok.

Urmeaza Orbital, deja la scena la care cei doi frati urmeaza sa.si aprinda lanternele s.a adunat ceva lume; publicul nu percuteaza asa cum ar trebui (cum ar trebui??), iar vibe.ul nu stiu de ce, dar parca nu e acelasi cu cel de ieri, de la moby si motorhead. Cel putin Franz Ferdinand suna bine (dpdv al sunetului). Klaxons nu au mai cantat (Din cauza unei defectiuni la camionul cu echipamente tehnice al trupei, Klaxons nu vor putea canta pe scena B’ESTFEST. Membrii trupei, care au ajuns inca de aseara la Bucuresti, regreta aceasta schimbare in program si faptul ca nu vor putea canta live pentru fanii din Romania, dar promit ca nu ii vor dezamagi in totalitate: membrii trupei au pregatit un DJ Set in aceasta seara, dupa ora 23:00, la Silent Disco, in Alto Arena, precum si o sesiune extinsa de autografe in zona special amenajata in cadrul B’ESTFEST.)

cam atat deocamdata.

ah, o poza de pe bestfest.ro cu Klaxons dand autografe

LE: Orbital sunt acum pe scena, insa lipseste vibe-ul. Muzica a fost destul de heavy la inceput si din ce vad in jurul meu, nu prea cheama lumea la dans. Mai mult se sta. Adineuri era ''''Halcyon & on & on''''. Se aplauda putin in fata, insa pluteste o atmosfera usor anosta peste live-ul Orbital. Un nume mai mult pour les connaiseurs...

f curand poze la sectiunea aferenta de pe site. s0a si filmat



Postata in:  muzica

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


03 Iulie 2009 | mary

f frumos, numai ca klaxon n-au mai cantat
raspunde la acest comentariu

03 Iulie 2009 | real_drum

da, am vazut ca pregatesc un dj set la silent disco.

Popup detector