Yoshitoshi anunta noua compilatie - Space Miami Terrace

07 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Yoshitoshi si Space Miami prezinta noua lor compilatie, pregatita de Cedric Gervais. Acest set de 22 de piese este compus din release-uri noi si care nu au fost inca lansate, ale label-urilor Yoshitoshi si Shinichi.

Yoshitoshi isi pastreaza renumele prin exceptionalele realizari ale lui Sharam, care dupa 10 ani de succes international si premiul Grammy, a devenit unul dintre cele mai de top staruri in 2008, cu piesa Get Wild.

Piesele au fost alese cu atentie inaintea asamblarii unui set, deoarece deseori acestea devin subiect de discutie pe forumurile din intreaga lume. Printre DJ-i care compun albumul se numara Meck, George Morel & SPJ, Brother Brown, Patch Park, DJ Simi & Masterkeys, Sharam, D Formation si multi altii.

Cedric, a fost unul dintre rezidentii clubului Yoshitoshi Space Miami Terrace, a mixat alaturi de Deep Dish, Roger Sanchez, Erick Morillo, Sander Kleinenberg dar s-a remarcat si prin after-party-urile lungi si pline de energie, care le tinea din zori pana la amiaza. De-a lungul timpului, Cedric a colaborat atat cu talente ale muzicii electronice ca Peter Rauhoufer, Dirty Vegas si Second Sun, cat si cu staruri ale muzicii rock precum Duran Duran. Dupa ce l-a auzit in Miami, Lenny Kravitz i-a cerut lui Cedric sa-i remixeze 2 dintre melodiile sale, respectiv Belive in me si Stillness of the Heart.

Sharam, Louis si eu ne-am gandit ca ar fi grozav sa pastram atmosfera din Space Miami Terrace, sa o dam inapoi fanilor, si casei de discuri care m-a ajutat sa devin DJ-ul care sunt acum, spunea Cedric intr-un comentariu despre album.


Popup detector