Water & Sand Experience 2005 - july session

13 Iulie 2005 Beat Factor BeatFactor

Ajuns la a 5 a editie, WSE 2005 isi asteapta miile de fani pe plaja lacului Ghioroc de langa Arad. Sesiunea din iulie are in premiera pt WSE 2 scene, cea de main pe plaja lacului Ghioroc si cea de Drum n Bass pe terasa locatiei.

Invitatul special la Main Arena este Peet Gooding, rezident in ultimii ani la Cafe Mambo din Ibiza. Peet si Ibiza au o istorie lunga impreuna inca de cand a vizitat Insula alba impreuna cu parintii sai, la varsta de 10 ani iar rezidenta la Cafe Mambo o tine din 1996. Mixand ani la randul pentru fanaticii apusului de de soare din Ibiza, Peet Gooding a devenit aproape o institutie in Ibiza In 2002 a castigat Best Ibiza Dj la Pacha Awards.

Peet Gooding si-a inceput cariera muzicala in Birmingham, conducand un magazin de muzica si deschizandu-si propriul club impreuna cu Phil Doherty ( acum la Futureshock) club care a functionat cu succes timp de 8 ani. Odata numele construit a facut echipa cu bunul sau prieten Steve Lawler numele celor doi fiind legate de vestitele petreceri ilegale tinute sub numela de M42. Cariera de dj l-a purta in mai toata lumea, aparand la Essential mix'ul lui Pete Tong si avand rezidente ca si Renaissance, Four:Four, Cream si Godskitchen.
Peet Gooding este in acest an rezident alaturi de Steve Lawler si la "Viva Harlem Nights"@Space din Ibiza

Alaturi de el la Main Arena vor mixa Kersak si Patt Duff din Ungaria alaturi de Chriss White si Nanook -rezidentii Blush din acest an. La scena de Drum N Bass, surpriza acestui an vor mixa pe rand Kevin (FineCutBodies Budapest) , Seb (Infamous- Bucuresti) si TRG (infamous Bucuresti).

Pretul biletelor la WSE 2005 july session este de 20 RON (200.000 lei) in avans (salonul SUNPOINT in Arad si magazinul ENERGIE in Timisoara) si de 25 RON (250.000 lei) in seara evenimentului.

www.blush.ro


Popup detector