Water & Sand Experience 2004-july session

06 Iulie 2004 Beat Factor BeatFactor

In al 4-lea an consecutiv, plaja lacului Ghioroc va fi si in aceasta vara locul de desfasurare al Water & Sand Experience. In cele doua sesiuni - iulie si august - pe scena WSE vor mixa artisti de calibru, iar conditiile de sonorizare si lumina vor fi si mai profesioniste. Toate acestea alaturi de surprizele ce va sunt pregatite, numai aici, numai la Ghioroc, numai la WSE.

Sesiunea din 10 iulie il are ca invitat special pe Chris Gainer, unul din fondatorii prestigioasei case de productie SUMSONIC din Marea Britanie. Chris Gainer are o cariera de producator de muzica incununata de succes, piesele compuse sau remixate de el gasindu-si locul pe mai toate compilatiile realizate de marile nume din industria muzicii house. Ca si dj de muzica house, a inceput prin 1995, fiind printre primii sustinatori ai curentului deep-house.

Alaturi de Chris Gainer vor mixa Kersak (aka Snoopy), Dusan, cu un program special de after si Dj Optik care se afla la prima sa aparitie la Ghioroc.
In acest an o nota inedita o vor da dansatorii cu un show de "fire dance", cu siguranta pentru prima data in Romania.

Si pentru ca WSE nu este doar "o alta petrecere" de house-music (cunoscatorii stiu de ce), sunteti asteptati cu totii la "experienta cu nisip si apa".

Eveniment: Water & Sand Experience 2004 - july session


Popup detector