Vali Barbulescu, la prima expozitie de fotografie

02 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Dj-ul Vibe FM Vali Barbulescu isi va expune pentru prima data fotografiile. Evenimentul va avea loc miercuri, 4 martie, in club Rooms din Capitala in cadrul Fashion Wednesday. "Mi-am dorit sa particip la acest eveniment inca de la primele editii si m-am bucurat foarte mult cand am primit invitatia din partea lui Dan Andrei, organizatorul Fashion Wednesday."

"Desi, am deja 3 ani de activitate in domeniul fotografiei si colaborez frecvent cu majoritatea revistelor glossy din Romania, nu am considerat ca este inca momentul oportun pentru o expozitie personala.

Acum este insa un prilej bun pentru a prinde curaj. Sunt foarte critic cu mine insumi si recunosc ca imi este destul de teama de o eventuala reactie negativa din partea acelora care imi vor vedea fotografiile.

Ca o coincidenta, acum cateva saptamani spuneam intr-un interviu ca mi-ar placea sa imi expun fotografiile pe niste plasme si iata acest lucru se va intampla miercuri seara in Club Rooms la Fashion Wednesday", spune Vali Barbulescu. Intrarea la acest eveniment este libera.


Popup detector