Request 629 si iDrive cu Vali Barbulescu apar in noua grila de programe Radio 21

01 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Din data de 1 noiembrie 2010, grila de programe Radio 21 sufera schimbari majore. Prima surpriza este reaparitia lui Vali Barbulescu in FM-ul romanesc.


Concentrat in ultimii ani pe zona de photography, DJing si productie, Vali Barbulescu revine din aceasta toamna la prima dragoste, radioul. Emisiunea iDrive se aude de luni pana vineri de la 16:00 la 18:00 si va fi "un program radio corect, pozitiv, optimist, un show “listener friendly”, o emisiune care va da dependenta!”.


A doua surpriza este trecerea emisiunii Request 629 de la VibeFM la Radio21 (in intervalul deja consacrat de la 6 la 9 seara): acelasi mix live cu acceasi energie debordanta, mai mult interactivitate cu ascultatorii din partea acelorasi 2 prezentatori: DJ Andi si Liviu Hodor.


Asa cum a facut si pana acum, Request 629 va lansa artisti noi si va propune multe track-uri fresh cu potential de smash hit in cluburi.


Bogdan Moldovan aka DJ Optick continua traditia pe tronsonul 13-16 iar seara va fi incheiata de Giulia (solista trupei DJ Project) ce va face echipa cu Soci dupa ora 21.00


Popup detector