Update: Fatboy Slim revine in Romania la vara

06 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Quentin Leo Cook aka Fatboy Slim va concerta in Romania in aceasta vara, informeaza agentia Mediafax. Concertul va avea loc pe data de 12 iulie si este organizat de catre The Mission.

Fatboy Slim a mixat in premiera in Romania in 2006, pe plaja Ultima Playa din Mamaia. Mai multe detalii despre acest eveniment puteti afla de AICI.

Fatboy Slim si-a castigat un loc unic in inima fanilor. La primele 4 albume, Better Living Through Chemistry, You've Come A Long Way Baby, Halfway Between The Gutter And The Stars si Palookaville, a colaborat cu artisti celebri ca Bootsy Collins (Weapon of Choice), Blur si chiar regretatul Jim Morrison (Sunset Bird of Prey).

Fatboy Slim s-a remarcat si prin videoclipurile sale impresionante. Este memorabil cel al piesei Weapon Of Choice in care a jucat celebrul Christopher Walken. Hituri ca Rockafeller Skank, Praise You, Right Here Right Now sau Slash Dot Dash, vor ramane cu siguranta in memoria fanilor. Concertele lui pe plaja sunt fantastice si atrag mii de fani. La concertul de anul trecut din Rio de Janeiro a reusit sa stranga 300.000 oameni.

Fatboy Slim imbina house, acid, funk, hip-hop, electro si techno in productiile si albumele sale. In 1999, Cook a castigat trei premii MTV pentru videoclipul "Praise You" - cea mai buna regie, cea mai buna coreografie si cel mai bun videoclip nou. Piesa sa "Weapon of Choice", al carei videoclip il prezinta pe actorul Christopher Walken dansand intr-un hol de hotel, a fost nominalizata la noua categorii la MTV Video Music Awards, in 2001, de unde a luat sase premii care l-au urcat n pozitia de cel mai bun DJ britanic.

In mai, 2007, Fatboy Slim a primit premiul Ivor Novello pentru contributia sa la dezvoltarea muzicii britanice.

Evenimentul va avea loc pe o plaja de la litoralul Marii Negre. Alte nume prezente la eveniment vor fi confirmate in curand.



Popup detector