Party Preview: Unde mergem in weekend in Bucuresti?

27 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Daca e vineri, e timpul ca BeatFactor sa va prezinte recomandarile pentru acest weekend. O multime de petreceri vor avea loc in acest sfarsit de saptamana, iar pentru a va face alegerile mai usoare, mai jos gasiti cele mai atractive si importante party-uri pentru vineri si sambata.

Asadar, vineri este ziua trance la Kristal Glam Club, pentru ca invitatul de astazi este ATB, alaturi de Josh Gallahan si Roberta Live. Cei care simt nevoia unui party Berlin Style pot merge la The Ark, unde ii vor gasi pe cei de la Popular Damage cu un synth-pop in varianta Live, in cadrul evenimentului Berlin Live Weekend.

Un alt eveniment important va avea loc tot astazi, la Arenele Romane, mai exact concursul Zeedo DJ Contest, in care se vor lupta Rosario Internullo, Raoul Russu, Vania, Pagal, Marika si Jay Bliss.

In ce priveste after-hours-urile, iarasi avem de unde alege, odata ar fi party-ul din Silver, cu Rosario Internullo, iar daca vreti o alta varianta a muzicii house atunci recomandarea este clubul Helios, unde il puteti vedea pe Jay Bliss.

E bine sa stiti ca dupa ce evenimentul de la Arenele Romane va fi incheiat, Studio Martin gazduieste after party-ul oficial, cu Thornado, Dan O si Pagal.

Sambata aceasta va fi un pic mai linistita si axata pe evenimente live, mai exact in clubul Fabrica ii puteti vedea pe Sensor LIVE, iar la The Ark va continua seria Berlin Live Weekend, de data aceasta cu Jersey.

Traian 42 pastreaza atmosfera relaxata de party si il aduce pe HJK, iar la Studio Martin va fi seara de dans Desolat, cu Livio & Roby in deschiderea lui Loco Dice.

Fanii dubstep cu siguranta vor iesi din casa sambata seara, la Palatul Universului, pentru L-Wiz, Irk, Daddy Africa si Idri.

Si sambata avem party de after hours, odata la Bubbles, cu Posh, si evident, la Silver, cu Adrian Eftimie si Faster.

Astea sunt recomandarile noastre pentru weekend, asa ca petreceti frumos si stati cu ochii pe BeatFactor pentru pozele de la aceste evenimente.

Agenda completa o gasiti la sectiunea EVENIMENTE


Popup detector