Ultimele bilete reduse la Massive Attack

26 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Ultimele bilete la preturi reduse pentru concertul Massive Attack de la Bucuresti mai pot fi cumparate pana joi, 29 aprilie.


Tarifele variaza in functie de pozitia in arena, astfel: Gazon A – 130 de lei, Gazon B – 80 de lei si Tribuna (pe scaune) – 160 de lei. Incepand de vineri, 30 aprilie preturile biletelor vor fi majorate dupa cum urmeaza: Gazon A - 145 lei, Gazon B - 95 lei, Tribuna - 175 lei.


Puteti sa cumparati bilete online Massive Attack pe eventim.ro, din reteaua Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone si Sala Palatului.


Massive Attack vor concerta la Bucuresti pe data de 27 iunie, la Zone Arena din cartierul Floreasca (Blvd. Barbu Vacarescu).


Recunoscuti ca pionerii initiatori ai stilului trip-hop, Massive Attack au lansat in cei 20 de ani de cariera 5 albume de studio, 2 EP-uri, 16 single-uri, o compilatie si 2 coloane sonore, vandute in mai mult de 10 milioane de exemplare in toata lumea.


Duo-ul compus din Robert `3D` Del Naja si Grant `Daddy G` Marshall (membri fondatori ai grupului), va prezenta in premiera la Bucuresti noul lor album, `Heligoland`, aparut pe piata in luna februarie 2010.


Show-ul MASSIVE ATTACK va fi pus in scena de cei doi bristolezi cu sprijinul unui numar impresionant de muzicieni talentati: trei extra solisti vocali, doi percutionisti, doi chitaristi, un basist si doi clapari care vor recrea sunetele massive in varianta live.




via


bestmusic

Popup detector