Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

25 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Cu sau cea mai buna vreme din sezon, sfarsitul lunii iunie aduce o serie de petreceri in Bucuresti pentru care s-ar putea investi un minim de timp necesar. Pentru 25 si 26 iunie, avem de ales intre:


Vineri, 25 iunie, pe terasa de la MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana) il puteti asculta in premiera la noi pe Tensnake, cu suport local de la Troe si trio-ul Surround Arround Sound, in cadrul Chestionabil Joint 8.


La Arenele Romane incepe Arena DNB Fest, iar vineri ii gasiti pe Camo & Krooked, The Qemists, EXTNCT, Sundancer, JTR, VRT si Dr. Dan; la visuals AVluv, Vedem si Hipnotic. La Tete A Tete ii gasiti pe Kozo si Dan Andrei.


La Sala Palatului are loc concertul trupei Gotan Project si tot vineri, are loc Noaptea Institutelor Culturale.


Sambata, 26 iunie, la Policolor (str Ariesului 24), are loc Sunfest, cu Vali Barbulescu, Negru, Jay Bliss, Sly, Tina J, Pro 6, NotSoCommonDj, Mihai Amatti, Faster, Hadro & Sab, Hozoc, Adal.


La Tete A Tete ii gasiti pe Haute Culture si Vast Solo, iar la Base se intampla Basics 002 cu Hijack & Meewee si Tone. La Barocco Bar mixeaza Robbie Jay, Oliviu, Deysa si Carol.


Duminica, 27 iunie, la Zone Arena, are loc concertul trupei Massive Attack.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Popup detector