TignesFest - festival de cinci zile gratuit in muntii Alpi

03 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

In perioada 15-19 aprilie va avea loc in statiunea Tignes din muntii Alpi festivalul TignesFest. Festivalul este gratuit, iar pe langa cele mai noi trupe si artisti de "pe val", va puteti bucura de una dintre cele mai "dotate" statiuni cand vine vorba de sporturi de iarna precum sky sau snowboard.

Artistii confirmati pana acum la TignesFest sunt Black Peter Group (US/UK), Danimal Kingdom (UK), Gravity Co (BG), Kym Brown (UK), Losers (UK) Melox Marvels (UK) Midimidis (FR/UK), Ou Est Le Swimming Pool (UK), Pablo Decoder (ES), RGBs (UK, Theoretical Girl (UK), The Last Republic (Wales), Ryan Lauder (SCO) Underground Railroad (FR), White Wedding (Wales).

Festivalul este complet gratuit, in speranta ca va ajuta noul val de talente si va incuraja o noua generatie sa se gandeasca la efectul pirateriei muzicale din industrie.

TignesFest a castigat sustinerea a trei dintre cei mai renumiti broadcasteri radio, care si anul acesta vor fi curatorii festivalului. Este vorba despre Kissy Sell Out (Radio 1), Eddy Temple Morris (XFM) si The Loose Cannons (Kiss FM).

Mai multe detalii despre cum puteti ajunge la Tignes si despre artistii si trupele care vor concerta in cadrul editiei din acest an a festivalului puteti gasi pe tignesfest.com.

Mai jos puteti urmari un filmulet promo despre editia de anul trecut a festivalului.




Popup detector