Tiga: 'I Love Techno'

13 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

"Ca DJ, am iubit intotdeauna muzica techno. Iubesc acid-ul, hard techno-ul, chiar si mare parte din minimal. E cam la fel ca in anii '90, cand era perfect normal sa iubesti atat un Underground Resistance, cat si un album chill out", marturiseste artistul canadian Tiga, in cadrul unui interviu pentru portalul Resident Advisor.


Tiga marturiseste ca a creat anumite confuzii de-a lungul timpului nu doar pentru fanii devotati, dar si pentru publicul larg, care doar a auzit de Tiga din chart-urile altor DJi, de la radio sau de la televizor. "Am facut niste piese care sunau foarte pop si cu niste voci cu personalitate pe ele. Bineinteles, multa lume care vine la gig-urile mele vrea sa auda 'You Gonna Want Me', ceva total diferit de Ben Klock (n.r. - lui Tiga ii place Klock, judecand dupa chart-ul sau)."



"Nu faci intotdeauna muzica pe care o iubesti. De multe ori nu reusesti. Eu fac cea mai buna muzica pe care pot sa o fac. Dar cand stau in studio, nu prea-mi iese ca o piesa din zona lui Ben Klock, chiar si daca mi-as dori asta. Daca as putea face ce face Aphex Twin, probabil ca as face.


Din seria zvonuri neconfirmate inca, Tiga va fi prezent si in Romania in vara acestui an. Interviul integral il puteti citi pe RA.


Popup detector