VIDEO: Tiga, noul muzician ecologist

05 Martie 2010 Create It BeatFactor

Tiga a lansat un nou videoclip, pentru piesa What You Need, videoclip in care expune problemele planetei si ale padurilor. Hell yea, Tiga turns ECO!


Videoclipul este regizat de Cassiano Prado si se bazeaza pe o serie de poeme narative scurte pe care muzicianul le-a scris in referinta cu ce se intampla cu padurile din Canada.


Tiga - What You Need












Embed:



Membrii Tiga Sory Club vor putea observa elemente din “Livin’, Leafin’ n’ Lovin’”, “How Could You Leaf Me Here to Die” si “It’s Just a 4est 2 U (SoulDenial)”.

"Am avut cateva tipuri de personaje pentru videoclip. Am rugat regizorul sa-mi arate The Longestshoreman. The Fish-Eating Vegetarian. The Cross-City Skier, iar acesta s-a intors cu exact ce vedeti in videoclip. Eu am spus, bine, eu ma concentrez pe un meci acum, decurca-te!", spune Tiga in ce priveste castigul pentru video.


Acesta intr-adevar s-a descurcat, si a creeat un landscape vivid si de vis. "Echipa cu care am lucrat pentru video-ul What You Need este plina de tineri creativi. Voi avea grija ca fiecare sa primeasca o copie a discului meu, dar nu cu autograf. Deja ii consider mult prea apropiati ca sa le dau autograf.", a mai punctat Tiga.




Popup detector