Tiesto acuza agresivitatea forumistilor

09 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Tiesto si-a aratat o latura mai sensibila in aceasta saptamana, lasand la o parte etapa in care este tonomat de muzica trance si a declarat ca se simte deseori ofensat de forumurile care il critica frecvent, fara motive intemeiate.

In trecut am vazut commenturile oamenilor care fac si ei parte din scena muzicala, ca de exemplu DJ-I si producatori. Si cand faci una sau doua greseli intr-o seara toti incep sa scrie pe forum mi-a ruinat toata noaptea. Sa fim seriosi, o mica greseala pe parcursul intregului show; e absurd. Lucruri de genul se pot intampla declara Tiesto. Asta cred eu. Suntem toti oameni si facem greseli. Cel mai important lucru pentru mine este sa-i vad pe toti ca se distreaza la maxim. declara artistul pentru portalul trance.nu

Dave Clarke a declarat pentru Skrufff saptamana trecuta ca si lui i se intampla ceva asemanator, din pricina omenilor care posteaza pe forumuri fara nici un rost. Am incercat sa accept criticile in acelasi fel ca atunci cand sunt apreciat, dar sunt om si poate sa te scoata din minti asta . Citesc forumuri cateodata si desigur se intampla sa fiu criticat, dar majoritatea celor care critica au nume inventate, iar comentariile dovedesc cat de putin ma cunosc. Sunt oameni care au schimbat probabil doua vorbe dupa gig cu mine si isi dau cu parerea. Sunt legendare unele dintre ele ca si cum ai mei mi-au platit tot cand am inceput sa fac meseria asta (era inainte sau dupa ce am plecat de acasa?). Insultele imi tintesc familia si nici macar nu este adevarat.

Starul progressive american, Chris Fortier spunea ca viziteaza forumurile foarte rar doar daca cineva imi trimite un link, dupa ce a realizat ca isi pierdea timpul degeaba citind comentarii. Lucrul bun la forumurile de specialitate este ca pot informa si educa publicul si asta este bine; problema este ca unii dintre ei pot sa fie atat de agresivi in cuvinte si critici. Parerile pro sau contra sunt normale, dar nu au nici un motiv sa fie agresivi fara sens. Sunt sigur ca sunt si critici asupra mea, dar vreau ca ele sa fie fondate pe circumstante si fapte adevarate."


Popup detector