Who's afraid of The Art of Noise?

12 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

De cand a explodat in scena techno in 1995, DJ-ul si producatorul Anthony Child aka Surgeon a tot crescut in popularitate si in respect. Release-ul sau la Downwards a creat mare valva in randul amatorilor de techno si a primit remixuri de la Dave Clarke si o includere pe compilatia lui Jeff Mills, Live At the Liquid Rooms.

Cei care sunt familiarizati cu fenomenul techno, Surgeon nu mai are nevoie de nicio prezentare, muzica produsa si sustinuta de acesta vorbeste de la sine.

Aceasta introducere are legatura, intr-o mare masura, cu titlul acestui material, pentru ca revista online sounds-like-me.com l-a luat la intrebari pe Surgeon pe un subiect de-a dreptul interesant: The Art of Noise.

Jurnalistul Finn Johannsen a stat de vorba cu Surgeon despre The Art of Noise, despre cum a vazut el acest proiect si cum a fost martor la scriereai istoriei muzicale de catre aceasta trupa.

Intrebat de Finn despre acel concept de artist care nu isi scoate imaginea in evidenta, Surgeon a spus ca "Este acel vechi truc, cum ca ce e ascuns e mult mai interesant. Pentru mine personal si pentru alti artisti pe care ii cunosc nu a fost deloc important sa fiu in centrul scenei, ci sa las muzica sa vorbeasca. Nu toti vor sa fie faimosi (sau poate vor in zilele noastre), a spus acesta.

Legat de The Art of Noise, acesta spune despre ei ca mereu au fost cumva subestimati, dar ca in ce-l priveste, sunt mult mai importanti decat Kraftwerk sau Yello Magic Orchestra.

La ce se refera acesta cand face aceste declarati aflati in interviul gasit pe sounds-like-me.com

The Art of Noise - Moments in Love




Popup detector