The Klaxons in concert in Romania, la B'estFest 2009

24 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Confirmarile pentru cea de-a treia editie BESTFEST continua cu un nou nume: THE KLAXONS canta anul acesta pentru prima data la Bucuresti. Celebra trupa britanica se alatura astfel celor de la Orbital, Franz Ferdinand si The Faint in line-up-ul celei de a doua zile de festival, pe 3 iulie.


BESTFEST va avea loc in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, lista artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.

The Klaxons si-a inceput cariera in 2005, la Londra, in doar doi ani devenind una dintre cele mai apreciate trupe de brit indie - dance punk de pe scena muzicala internationala. Primul material discografic, Myths of the Near Future, a fost lansat in ianuarie 2007, intrand direct pe locul 2 in clasamentul din UK. In acelasi an, trupa a fost recompensata cu numeroare premii, printre care unul pentru Cel mai bun grup din partea revistei NME si un Mercury Music Prize pentru Myths of the Near Future.

Succesul trupei a continuat si in 2008, albumul lor de debut aducandu-le un nou premiu NME, la categoria Best Album, single-ul Golden Skans fiind considerat drept cea mai buna piesa internationala in cadrul NME Awards SUA. Aceeasi piesa a reprezentat si subiectul unei colaborari surprinzatoare dintre Rihanna si The Klaxons, care pentru gala Brit Awards din 2008 au pregatit un mix inedit al pieselor Umbrella si Golden Skans, show-ul bucurandu-se de un real succes in randul publicului.

Dupa ce au sustinut concerte pe scena unora dintre cele mai cunoscute festivaluri internationale, precum Glastonbury, Benicassim, Werchter, Coachella, T in the Park sau Oxegen, The Klaxons vor ajunge in vara lui 2009 si la Bucuresti, pentru un show live de senzatie in cadrul BESTFEST!


Popup detector