Sven Vath revine in Romania

05 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

The Mission sarbatoreste 8 ani si un sfert de existenta vineri, 27 martie 2009, alaturi de Sven Vath, Andre Galluzzi, Jacek Sienkiewicz in cadrul turneului label-ului Cocoon The Sound of The Ninth Season World Tour. Marele eveniment va avea loc la Arenele Romane in incinta unui cort incalzit.

Marele DJ si producator de origine germana, Sven Vath, a lansat la inceputul lunii noiembrie o noua compilatie 'Sound of the Ninth Season'. Avand in vedere succesul precendului material, Disco Invaders, si al turneului mondial dedicat acestuia, a reluat un traseu international pentru a promova noua compilatie alaturi de artistii label-ului sau, Cocoon.

Sven nu este un simplu artist, pe parcursul carierei sale de aproape 20 de ani a devenit un simbol al scenei de muzica electronica mondiale, o legenda vie si un model pentru marea majoritate a producatorilor de succes din zilele noastre.

Dupa spectacolului de sunete dictate de Sven Vath in deschiderea caruia vor mixa Andre Galluzzi si Jacek Sienkiewicz (live), aniversarea The Mission continua cu un after party oficial la Studio Martin, la pupitrul caruia se va afla un alt artist Cocoon, Chris Tietjen, alaturi de romanii reprezentati de Mandarina9: Livio, Pagal si Rosario Internullo.

Pretul biletelor este de 35 Ron pana la data de 1 ianuarie 2009 (in limita a 300 de bilete) exclusiv prin comanda pe site-ul www.bilete.ro, 45 Ron in reteaua nationala a magazinelor Diverta, la club Studio Martin in Bucuresti si prin comanda pe site-ul www.bilete.ro, 70 Ron la intrare in seara evenimentului. Accesul interzis persoanelor sub 18 ani.


Popup detector