Rosario Internullo: 'Acum gasim totul online'

26 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Intr-un amplu interviu exclusiv pentru editia online a publicatiei Sapte Seri, Rosario Internullo, artistul reprezentat de agentia Cyclic, vorbeste despre proiectele din 2011 si despre situatia actuala a scenei de profil autohtone.


In cadrul dialogului, Rosario apreciaza ca “artistii romani sunt foarte bine vazuti in strainatate”, iar invitatii de peste hotare sunt mereu foarte incantati de atmosfera din cluburile romanesti. Cu toate acestea, Rosario crede ca “<underground> nu mai este un fenomen de masa, este chiar <underground>”.


Tot in cadrul acestui interviu Rosario a oferit primele detalii despre petrecerile ce se vor desfasura in acest an la Kudos. De 1 Mai, ni se pregateste un nou eveniment “INDEEP&DANCE DAY”, manifestare ajunsa deja la a 12-a editie. Rosario a confirmat ca DJ-ii romani vor ocupa un loc important in line-up-ul din 2011, de la Kudos. “Repet, avem foarte multi DJ-i valorosi, care mixeaza constant in strainatate. Mereu am vrut sa promovam DJ-ii autohtoni si asa se va intampla si in vara asta.”


Intrebat ce parere are despre evolutia tanarului Mahony, Rosario a marturisit: “Eram sigur ca asta se va intampla cu Mahony. Din acest motiv am vrut sa-l sustin si am reusit exact ce ne-am propus. Rezidentele la Kudos si Kristal au fost de mare ajutor, a avut deci doua locatii unde a putut sa-si demonstreze talentul. Este un DJ si un producator bun, este in crestere, s-a vazut evolutia lui in ultimele patru luni si cred ca va ajunge departe, asta ma bucura mult!”


Artistul de origine italiana a oferit si cateva amanunte despre productiile programate pentru acest an. De curand, Rosario a terminat EP-ul “Me and I”, iar track-ul “Love This” a fost semnat la labelul englez Four:Twenty.


Dialogul cu Rosario a acoperit si subiecte precum platformele de socializare sau problema evenimentelor afterhours. “Pe de o parte, platformele de socializare au contribuit la promovarea DJ-ilor, dar au diminuat din imaginea lor si a evenimentelor, pe de alta parte. Acum gasim totul online: set, streaming, poze. Poti face un party virtual :))! In plus, suntem bombardati cu informatii, seturi sau DJ-i, nu neaprat de calitate, si asta poate crea o imagine gresita scenei!” a declarat artistul.


Interviul integral cu Rosario Internullo este disponibil pe site-ul Sapte Seri.


Popup detector