Suie Paparude - o trupa cu zambetul pe buze

06 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa hituri ca Ajutor, Atac la persoana, Scandal, Pentru inimi, Armada Verbala, Watch Out!, A fost odata, iata ca trupa noii generatii (asa cum au fost denumiti cei de la Suie Paparude) lanseaza cel de-al doilea extras pe single de pe cel mai recent album al lor, (A fost odata), Cu zambetul pe buze.

Mereu actuali, si reinventandu-se odata cu fiecare aparitie, cei trei membri isi uimesc din nou fanii in acest nou videoclip. Originalitatea si abilitatea de a gasi noul in lumea inconjuratoare si de a-l transpune in muzica lor i-a tinut mereu pe Michi, Hauteculture si Junkyard aproape de fani.

"Nu am renuntat la muzica eletronica, desi Cu zambetul pe buze este o piesa putin mai rock dect celelalte", zice Michi (Suie Paparude).

Videoclipul a fost filmat intr-un restaurant cu iz comunist (mai ceauşist", dupa cum spun membrii trupei) din Bucuresti, unde de obicei se cnta alt gen de muzica. Clientii obisnuiti ai localului sunt din diverse categorii sociale. Desi sunt obisnuiti cu muzica populara si sunt surprinsi de genul abordat de orchestra aflata pe scena, oamenii se intrec in a dansa.

Totul s-a derulat fara incidente, asa incat cateva ore bune pentru filmarea acestui videoclip au fost suficiente.

Pentru acest clip, membrii trupei au abordat o tinuta total diferita de cea cu care şi-au obişnuit deja fanii: ei poarta frac şi papion!




Popup detector