Breakbeat-ul revine la Delahoya si prin Suie Paparude si Gojira

14 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Va anuntam acum cateva saptamani ca odata cu editia 2011 a festivalului Delahoya ajuns la al 15-lea an de existenta, a revenit in cadrul evenimentului si break-beat-ul, si nu oricum, ci prin reprezentanti de varf ai acestuia: legendarii The Freestylers.


Pentru ca “tacamul” sa fie complet, break-beat-ul romanesc nu se va lasa mai prejos si, prin reprezentantii sai de seama, Suie Paparude si Gojira, vor arunca in aer lumea prezenta in 20-21 mai la Polus Center in Cluj-Napoca.


Una dintre cele mai cunoscute formatii romanesti si cu siguranta cea mai cunoscuta formatie romaneasca de muzica electronica revine dupa 3 ani la Delahoya. Suie Paparude este fara indoiala, la ora actuala, una dintre cele mai cerute formatii romanesti umpland orice club, cort sau sala de spectacole in Romania. Ar fi de prisos sa amintim prestigioasa cariera si bogata biografie semnata de cei 3 baieti, foarte multe dintre acestea deveniind de-a lungul timpului hituri fredonate de mai multe generatii de tineri.


Ca o stire de ultima ora, va anuntam ca Suie Paparude se pregatesc sa lanseze cel de-al treilea videoclip de pe albumul “E suflet in Aparat”, fiind vorba de piesa “Moartea Boxelor”. In momentul de fata baietii sunt in perioada promovarii albumului, cantand mai ales piese de pe acesta precum si hiturile binecunoscute Pentru inimi, Armada Verbala, Cu Zambetul pe buze , Cronica si Trei Oameni! Mai trebuie amintit ca Suie Paparude este una dintre trupele cele mai importante din Romania care si-a oferit albumul gratuit la download simultan cu punerea lui in vanzare pentru cei interesati.


Popup detector