Steve Lawler: 'Nenorocita de cursa a DJ-ilor superstaruri s-a sfarsit!'

05 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Intr-un interviu acordat agentiei Skrufff.com, britanicul Steve Lawler este de parere ca DJ-ii nou intrati in circuitul mondial nu ii afecteaza in niciun fel echilibrul. Pe langa asta, Steve crede ca nu se maia corda o atentie atat de mare compilatiilor cu drepturi de autor.

"Ceea ce simt personal fata de compilatiile mixate, este ca acestea merita cumparate daca sunt bune. Inca mai sunt mix CD-uri pe piata care suna mult mai bine decat orice mix inregistrat in club sau pentru radio", precizeaza Steve Lawler. Asta si pentru ca are o noua compilatie (Viva London) lansata recent.

Steve Lawler isi continua prelegerea, sustinand ca s-a sfarsit de mult timp cursa pentru DJ-ii superstaruri. "Nu mai este vorba despre faptul ca iti mentii sau nu un . Slava Domnului, cursa pentru DJ-ii deveniti superstaruri si cluburile super bune s-a sfarsit. Totul se rezuma la a pune muzica house buna, de calitate, pentru oameni care simt la fel ca si tine."

Deocamdata, Steve nu planuieste sa se retraga, insa se gandeste si la ideea de a-si mai restrange numarul de gig-uri lunare. In loc de 10, se gandeste sa aiba doar 4 gig-uri pe luna. "Plus ca nu prea te poti retrage dintr-o dependenta, nu?"

Steve Lawler a mixat recent in Bucuresti, in clubul Kristal Glam. Puteti vedea poze de la acest eveniment la galeria foto, aici.


Popup detector