Start a Party, un nou concept de petreceri in Romania

07 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Una din cele mai cunoscute marci de whisky din Romania a lansat vinerea trecuta, 30 noiembrie, un nou concept de petreceri in Romania, intitulat Start A Party. Si nu oricum, ci cu doi invitati de exceptie - duetul francez Noze.

In Romania, campania a inceput prin plasarea unor globuri uriase de petrecere in mall si prin organizarea unor evenimente inedite sustinute prin publicitate in presa scrisa, comunicare on-line, promotii in cluburi si baruri, comunicare la punctele de vanzare si activitati de PR.

Conceptul campaniei J&B ''Start a party!'' are la baza ideea ca o petrecere poate incepe oriunde, oricand si oricum. Toata lumea poate organiza o petrecere, iar campania J&B ajuta consumatorii in identificarea potentialului de party, in orice situatie. Conceptul Start a Party se refera mai degraba la o stare de spirit decat la o locatie anume sau eveniment in sine si are la baza un mix reusit de muzica, locatie suprinzatoare si invitati dornici de a se distra.

Tocmai de aceea, petrecerea J&B de la sala Omnia a surprins prin neconventionalul si imprevizibilul locatiei - o sala folosita pana acum cativa ani pentru sedintele Senatului, prin instalatiile video, trupele si dj-ii care promoveaza un stil muzical aflat iin avangarda genurilor pe care le reprezinta.

In cadrul acestui eveniment au prestat live si duetul francez Noze, artisti prezenti in premiera in Romania la festivalul Rokolectiv din martie 2007.

foto: Bogdan Stroe


Popup detector