Mango - o noua agentie de booking in Romania

09 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

In speranta ca nu erau suficiente cele trei agentii de booking (ultra-oficiale) prezente pana acum pe scena de club romaneasca, pe data de 16 Aprilie 2010 va avea loc petrecerea de lansare a unei noi agentii de booking, pe numele ei Mango. Petrecerea de lansare are loc in clubul Studio Martin din Bucuresti.


Mango este o noua agentie de booking si management, nascuta din nevoia de diversitate muzicala (si eventual plictiseala, conform gurilor rele).


Cartea de vizita a agentiei o reprezinta artistii si experienta lor, cinci nume care nu au nevoie de prea multe introduceri si vorbaraie inutila, cinci nume cu o viziune muzicala aparte.


Mango pledeaza pentru originalitate, 'sinceritate muzicala', varietate si un strop de culoare, intr-un climat clubbing cenusiu si care abunda in anomalii.


Rosterul actual ii include pe The Model, Khidja (Rusu si Flore), Cosmin TRG, Bogdan si Alexandru Jijian.Pe artisti ii puteti "cunoaste" in format video HD in materialul despre intalnirea super-secreta a DJilor, iar detalii despre petrecerea de pe 16 Aprilie din Studio Martin gasiti la Evenimente.


Popup detector