Snuff Crew isi lanseaza propriul label

17 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Duetul misterios din spatele proiectului Snuff Crew isi va lansa propriul label, la jumatatea lunii iulie 2010. Proiectul se numeste Snuff Trax.


Snuff Crew si-au lansat albumul de debut anul trecut la casa de discuri a lui DJ Hell, International Deejay Gigolo Records, aceiasi care se ocupa si de booking-urile celor doi nemti.


Noul label este destinat in principal muzicii lor si a celor apropiati lor si opteaza pentru un sound distinct, undeva intre acid house si Chicago house, cu un puternic sentiment de "jack".


Primul release va contine o piesa de la Snuff Crew ("Are You House") si o alta piesa a italianului stabilit in Cologne Elec Pt.1 (producator misterios care nu a mai lansat pana acum muzica decat pentru olandezii de la Bunker Records - suficient pentru o carte de vizita).


Alte release-uri viitoare la Snuff Trax ii includ si pe Kink & Neville Watson.


Noul label se doreste a fi dedicat iubitorilor de vinil. "Release-urile in format mp3 vor aparea mult mai tarziu decat cele pe vinil. Support your turntable. Play vinyl." Preview-uri audio gasiti pe site-ul label-ului.



Popup detector