Snuff Crew in premiera in Romania

14 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Martisorul este darnic cu cei carora le place acid/chicago house, intrucat pe data de 12 martie va presta in premiera la Bucuresti duo-ul german Snuff Crew. Pentru capriciosii doritori de o gura de aer proaspat, asta e ocazia.


Party-ul are loc la palatul Spayer si este organizat de catre The Bubble, aceiasi promoteri responsabili de aducerea lui Ray Mang si Jay Shepheard in Romania.


Misteriosul duo Snuff Crew a debutat in 2008 la Gigolo Records, cu un excelent album reprezentand o oda adusa acid house-ului si sound-ului old school. Pe majoritatea pieselor se poate regasi sunetul legendarului sintetizator TB 303, cunoscut ca fiind unul din ingredientele secrete pentru productia de acid house.


Doi ani mai tarziu, Snuff Crew lanseaza Snuff Trax, propriul lor record label. Noul label este destinat in principal muzicii lor si a celor apropiati lor si opteaza pentru un sound distinct, undeva intre acid house si Chicago house, cu o puternica injectie de "jack". Label-ul are deja, la ora postarii acestei minunate stiri, trei release-uri.


Cei doi producatori nemti apar intotdeauna cu masca in public, marturisind ca prefera sa lase muzica sa vorbeasca in locul lor si refuzand astfel sa-si dezvaluie adevarata identitate.


In materie de productii lansate deja, cartea lor de vizita mai include casele de discuri Hour House Is Your Rush Records, Playhouse si Nature Records.



Cel mai demn corespondent al duo-ului in Romania este cu siguranta The Model, care in mod normal ar trebui sa fie prezent in line up-ul de la Bucuresti. Nu doar pentru ca va lansa in viitorul apropiat un remix de-al celor doi la piesa "Midway" (care va fi lansat la Truckstopth76), ci si pentru ca recent au facut un super show impreuna la Roma.






Popup detector