Skudge vin in Romania la Under:Tone 01

28 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Skudge vor performa live in Romania, joi, 4 noiembrie, la MNAC, in cadrul unei noi serii de evenimente ce vor avea loc regulat si care poarta titlul de 'Under:Tone'.


Line up-ul complet al serii ii include si pe Ion, Aeromaschine, Whiteroly si TBF. Accesul este gratuit pana la 23 si 10 lei dupa.


under:tone este un club night care promoveaza muzica electronica de dans. In 2010, suntem indragostiti de Berlin si de techno, de aceea avem line-up-uri construite pe masura. Si pentru ca stim ca toata muzica buna nu vine doar din Londra sau din Berlin, la fiecare editie a under:tone exista o cutie in care va puteti lasa productiile proprii scrise pe cd audio. Depuneti-le pana la 11 seara, si daca sunt bune, unul dintre deejay le va mixa in setul sau. >


Skudge sunt doi producatori suedezi de techno care au intrat in lumina reflectoarelor in vara lui 2010 dupa ce au publicat o serie de viniluri la propria lor casa de discuri. Preferati ai Fact Magazine si Resident Advisor, Skudge produc un techno rafinat care deja e mixat de legende ale technoului. "


"Nu e greu de vazut de ce duo-ul suedez Skudge si-au castigat o astfel de reputatie dupa doar cateva releaseuri. Ei [..] rafineaza cu maiestrie idei si sunete existente. Aceasta abordare este in ton cu ce se intampla pe felia de techno careia ii apartine Skudge - sunetul publicat pe vinil anonim, cu influente puritane care este sinonim cu Hardwax si Berghain si care acum are ecouri in toata lumea" - RA


La MNAC, Skudge vor performa live cu: un drum machine, doua sintetizatoare, un sampler, un midi analog sequencer, un echo, un reverb si un amplificator.


Popup detector