Se lanseaza DarecordShop.ro

28 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Asa cum ati putut afla deja din aceasta stire, un nou magazin online isi face curaj si se strecoara prin colturile internetului - DaRecordShop.ro.


DaRecordShop.ro, proiect romanesc ce promoveaza si comercializeaza muzica, handmade si arta vizuala, se lanseaza in mediul online pe 28 octombrie, cu 95 de produse pe care cu greu le mai gasesti la vanzare in alte magazine din Romania.


Cu preturi intre 20 si 200 de lei, DaRecordShop.ro se adreseaza oamenilor care investesc in sufletul lor, publicului ascultator de muzica electronica, indie, trip-hop si reggae, celui care apreciaza arta si incurajeaza artistul, dar si creatorilor, care pot privi magazinul ca pe un loc al afirmarii.


Creatiile oamenilor exceptionali cu care colaboram reprezinta o parte din inaltele valori contemporane, care vor rezista in timp. Incarcatura emotionala din aceste creatii, care se transpune intr-un puternic mesaj de natura sociala, in mare parte, reprezinta motorul Da Record Shop.”, spune Ionut Moraru, cel care face playlistul de noapte la radio Itsy Bitsy si care sta in spatele magazinului, alaturi de alti doi prieteni: Ruxandra Hoza i Gabriel Popescu.


Cata vreme muzica va exista i pe CD, vor exista cu sigurana i cumparatori. Credem ca CD-urile nu au murit, ci doar au fost date uitarii, iar utilitatea lor este egala cu cea a muzicii in format digital. Noi vedem placerea de a cumpara un CD la fel de mare ca cea de a-l asculta


DaRecordShop.ro are trei sectiuni:


Record Shop / Muzica: Morcheeba, The Knife, Parov Stelar, Bjork, SigurRos, Royksopp, Burial, Patrice, Damian Marley, Lykke Li, The Field, Erykah Badu, Murcof, Trentemoller, Telepopmusik, The XX, Kings of Convenience, Little Dragon, Bonobo, The Field.


Umbrela / Arta vizuala: Fotografie, grafitti, pictura, desen. Primii artisti promovai: Matei Branea, Florin Pantilimon, Alex Conu, Daniel Padure, Ghica Popa, Nick Gentry, Hideyuki Katsumata.


Da Shop / Handmade: Personaje decorative, accesorii din obiecte reciclate si nu numai, paturi tesute manual. Primii colaboratori: Buy Hand, Devla Accessories, Clepsidra cu Daruri, Nap Blanket, Zoolonatic.


In Bucuresti, produsele pot fi livrate chiar in ziua plasarii comenzii, cu plata ramburs. In tara se folosesc serviciile postale.


Popup detector