DaRecordShop.ro - o alternativa la cumparat muzica online

26 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Da Record Shop poate fi considerat o alternativa pentru cei care vor sa cumpere albume online, direct din Romania, fara sa mai intampine cheltuieli de shipping.


"Avem 95 de produse pe site, iar pe majoritatea nu prea le gasesti in alte magazine. Sunt impartite in muzica, arta vizuala (32) si handmade. Cativa dintre artistii cu care demaram sunt Bjork, Sigur Ros, Burial, Adam Freeland, The Album Leaf, Erykah Badu, Klute, Parov Stelar, Little Dragon, The Field. Muzica este selectata dupa gusturile proprii. Singurul criteriu pe care-l respectam este acela de a avea muzica din cat mai multe genuri preferate noua, din care sa alegem cele mai bune albume", spune Ionut Moraru (unul dintre proprietarii magazinului, cel responsabil si cu playlist-ul de la postul de radio Itsy Bitsy) pentru FGM.


"Atata timp cat muzica va exista si pe cd, vor exista cu siguranta si cumparatori. Credem ca cd-urile nu au murit, ci doar au fost date uitarii, iar utilitatea lor este egala cu cea a muzicii in format digital. Noi vedem placerea de a cumpara un cd la fel de mare ca cea de a-l asculta."


Mai multe detalii aici.


Popup detector