Se inchide clubul T Bar din Londra

09 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Desi credem sau nu, declinul clubbing-ului londonez incepe sa-si faca simtita prezenta, de la o luna la alta din ce in ce mai proeminent. Dupa sase ani si jumatate, clubul londonez T Bar se inchide, au anuntat proprietarii.


Locat initial pe Shoreditch High Street, in luna mai a anului trecut, T Bar si-a schimbat locatia (22 Houndsditch, Aldgate). Proprietarii nu au spus motivul inchiderii clubului, insa supozitiile venite din partea presei internationale (si locale) de specialitate fac referire la probleme financiare.


De-a lungul timpului, s-au perindat prin T Bar artisti precum Ricardo Villalobos, Luciano, Andrew Weatherall, Michael Mayer si multi altii.



"Va anuntam cu tristete ca T Bar se inchide, dupa sase ani de muzica incredibila, vremuri extrem de bune si amintiri spectaculoase. Va multumim pentru sustinere, loialitate si pentru faptul ca ati facut din T Bar un loc atat de special. Puteti adauga poze si amintiri aici (n.r. - pe pagina de facebook)" este precizat intr-un mesaj trimis pe facebook.


Popup detector