Villalobos si Carola: inca doi headlineri pentru noul sezon de petreceri Sunrise

03 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Agentia de booking si organizator de evenimente Sunrise este ocupata si in acest nou sezon toamna/iarna, cu o serie de petreceri ce vor avea loc in Bucuresti.


Pastrand traditia, Ricardo Villalobos revine in Bucuresti pe data de 12 noiembrie, petrecerea urmand a avea loc in Pavilionul D2 din cadrul Romexpo. Villalobos va mixa back 2 back cu Rhadoo, iar line up-ul mai include inca un back 2 back, si anume Piticu si Gescu.


Pana atunci insa, sambata aceasta, 5 noiembrie 2011, Sunrise il are ca invitat special pe DJ Sneak, iar line up-ul petrecerii este completat de Hector Moralez si Cristi Cons.


Mai intoarcem inca o fila in calendarul lunii noiembrie a petrecerilor marca Sunrise si descoperim un alt weekend dublu: este vorba despre Marc Houle si Troy Pierce, vineri, 18 noiembrie in clubul Midi din Cluj Napoca si sambata, 19 noiembrie, in Bucuresti (urmand ca locatia sa fie confirmata).


Inceputul lunii decembrie il readuce pe Marco Carola in Bucuresti, evenimentul de pe 3 decembrie urmand a avea loc in clubul Kristal (conform m-nus.com), in cazul in care noua locatie va fi finalizata pana atunci.


Mai multe informatii despre viitoarele petreceri Sunrise vor fi postate in curand, asa ca fiti cu ochii pe rubrica Evenimente.



Popup detector