Sasha versus Carl Cox

25 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Pentru ca sambata aceasta vor avea loc in Mamaia doua evenimente majore, este cu siguranta greu sa te decizi unde sa mergi. Care sunt avantajele si dezavantajele, cat o sa cheltui, cat costa biletul si alte lucruri utile ti le spunem noi.

Sasha in La Mania

Sasha nu are nevoie de introducere. Este un Dj care a umplut clubul la fiecare aparitie in Romania, fie in Bucuresti, fie la mare. Fie ca este implicat in evenimente de caritate sau mixeaza la festivaluri majore, Sasha vine intotdeauna cu o selectie muzicala unica, noua, pe care adauga un touch original. In clubul La Mania, pretul unui bilet este de 50 lei pana in ora 02.00 si 60 lei dupa. In deschidere va mixa rezidentul clubului si unui din favoritii lui Sasha si Steve Lawler, si anume Livio. In cazul in care te-ai decis sa il vezi pe Sasha, nu te astepta sa auzi acel progressive house prin care s-a remarcat artistul in urma cu cativa ani buni; ultimele DJ mixuri de-ale lui vor demonstra acest lucru.

Carl Cox in Kristal Club Mamaia
Destul de departe de clubul La Mania, complexul Enigma (situat aproximativ in centrul statiunii) adaposteste sambata seara doua nume mari. Gabriel & Dresden in Lite si Carl Cox in Kristal Summer. Ne oprim la cel de-al doilea. Este greu de decis intre Carl Cox si Sasha si este foarte probabil sa iti doresti sa ii vezi pe amandoi. Poate chiar si Gabriel & Dresden. La Carl Cox pretul unui bilet este de 50 lei pana in ora 12.00 si 80 lei dupa. In deschidere mixeaza rezidentul clubului, Dj Chriss.

Alegerea va ramane voua, tinand cont de faptul ca preturile de la bar sunt cam la fel la ambele evenimente, iar pretul unui bilet la intrare (daca ajungi mai devreme) este la fel. Cum cei doi se diferentiaza nu doar prin nume si figura, ci si prin stilul muzical abordat, vei alege cu siguranta ceea ce iti place cel mai mult sa asculti.


Popup detector