Concurs - 2 invitatii la Rui Da Silva in Studio Martin

08 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Clubul Studio Martin celebreaza 13 ani de existenta. Cu aceasta ocazie, Rui Da Silva va fi prezent in Martin pe data de 18 noiembrie. In deschidere va mixa Pagal, unul din cei mai cunoscuti DJ-i romani. Beat Factor ofera 2 invitatii pentru aceasta petrecere.

'Touch Me' este probabil single-ul cel mai reprezentativ pentru Rui Da Silva. Oricine a avut o mai mare sau mai mica legatura cu muzica dance electronica ar trebui sa stie aceasta piesa. In caz ca va intrebati ce mai face Rui Da SIlva la ora actuala, raspunsul este minimal si tech-house. Cu un nou album disponibil doar in format digital (adica mp3), Rui Da Silva se prezinta bine. 'Praying Mantis' contine 12 piese, iar o parte mica din ele sunt disponibile in editie limitata si in format vinyl. Albumul este lansat la 64 Records.

Cat despre clubul Studio Martin, acesta continua sa scrie istorie. Intregul proiect Studio Martin a fost gandit pe baza conceptului fara pretentii. Deschis in 1993, Studio Martin s-a lansat ca un club in care oamenii vin sa danseze si nu sa stea jos. Desi la inceput clubul era deschis doar o zi pe saptamana, intr-un timp relativ scurt cererea a ajuns atat de consistenta incat in week-end se formau cozi la intrare. Studio Martin a castigat respectul Dj-ilor romani si al celor straini. In octombrie 2002, Lee Burridge se declara profund impresionat de cel mai avangardist club romanesc: "una dintre cele mai tari petreceri din 2002 a fost cea de la Martin, un club care aduce mult cu Fabric din Londra". Subscrie la aceasta opinie si James Lavelle care in 2003 alege acest club pentru productia albumului GU026 Romania.

Intrat in circuitul cluburilor de renume, Studio Martin i-a adus la pupitru pe cei mai cunoscuti DJ de pe scena muzicii electronice locale si mondiale. Printre acestia se alfa nume ca Timo Maas, Hernan Cattaneo, Anthony Pappa, Hybrid, Derrick May, Craig Richards, Loco Dice, Lee Buridge, Satoshi Tomiie, Sandra Collins, Quivver, James Zabiela, Nick Warren, Ricardo Villalobos, James Lavelle, Gabriel & Dresden, Jimmy van M, Layo & Bushwacka, Sister Bliss si multi altii.

Pentru a va inscrie la concurs, trebuie sa raspundeti corect la o intrebare.


Castiga 2 invitatii la petrecerea de 13 ani Studio Martin cu Rui Da Silva




Popup detector