Sase zile pna la a sasea Peninsula

18 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Mai sunt doar sase zile pana la inceperea festivalului Peninsula din Targu - Mures. Cei care nu si-au luat inca bilet, pot gasi si in magazinele Germanos din toata tara, pna smbata mai poti cumpara bilet de intrare la pret redus.

Dan Handrabur a.k.a. Dreamdoktor la Peninsula

Dan Handrabur a.k.a. Dreamdoktor va fi prezent la Festivalul Peninsula in locul lui Dj Vasile, care, din motive de sanatate, nu poate ajunge la Targu Mures. Dan Handrabur a.k.a. Dreamdoktor are aparitii discografice in lumea intreaga din 1992, cand a infiintat Outersanctum Music. Muzician de formatie clasica, cunoscator a unei intregi varietati de instrumente si producator renumit (printre cele mai cunoscute productii ale lui se numara albumul Implode al celor de la Frontline Assembly, 1998). DJ inca din anul 1983 in Elvetia si apoi in Canada, in perioada de glorie a fenomenului rave, la revenirea in tara il intalneste pe DJ Vasile cu care pune bazele si produce, printre altele, cele doua albume Shukar Collective.

Kiss Arena - mai multe ritmuri, mai mult loc

Scena Kiss Arena s-a largit: 30x50 de metri, adica 1500 de metri patrati va stau la dispozitie, fireşte, cu cele mai moderne tehnici de sunet şi lumini, care sa ntregeasca feeling-ul. Client, John B., DJ Lucca, DJ Di Santo vor mai mixa n Kiss Arena, alaturi de crema DJ-ilor romni şi ungari.

Programul complet al festivalului il puteti gasi AICI, iar alte informatii referitoare la festival sunt disponibile pe peninsula.ro.



Popup detector