Suie Paparude electrizeaza scena Ciuc Summer Fest

13 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Suie Paparude, cea mai cunoscuta trupa de muzica electronica din Romania, va concerta vara aceasta in cadrul Ciuc Summer Fest in aceeasi zi cu „arhitectii muzicii electronice” - Faithless.


Ciuc Summer Fest va avea loc pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter din Bucuresti, printre numele confirmate in program numarandu-se Pink Martini si Gary Moore. Formata in prezent din Mihai Campineanu (Michi) - compozitor, Alex Marius Andrei (Bean) - voce si Mihai Dobre (Hauteculture) - voce, Suie Paparude a parcurs un drum scurt pana sa cunoasca succesul de care se bucura si in ziua de azi.


In toamna anului 1993, 5 muzicieni s-au reunit in Club A, formand o trupa de alternativ-new-wave care un an mai tarziu avea sa ramana doar cu doi membri, Mihai Dobre si Mihai Campineanu.


In cei peste 15 ani de activitate, trupa si-a schimbat de mai multe ori componenta, printre membrii Suie Paparude numarandu-se de-a lungul timpului DJ Vasile, Niky4 si Junkyard, acesta din urma fiind inlocuit in ianuarie 2009 de Alexe Marius Andrei (Bean). Cu sapte albume de studio la activ, Suie Paparude s-a mentinut constant in clasamentele de specialitate cu piese considerate adevarate imnuri ale muzicii electronice autohtone precum ”Musca”, “Ajutor”, inclusa pe coloana sonora a filmului hollywoodian “Inhabited”, “Cu zambetul pe buze”, “Scandal”, sau “Pentru inimi”, hit desemnat “Cea mai buna piesa de club” la premiile Nights Awards din 2004.


Suie Paparude nu se va afla pentru prima data pe o scena alaturi de nume mari din muzica internationala, prima experienta de acest gen fiind in anul 2006, cand trupa a fost una dintre putinele nume romanesti selectate sa cante in deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucuresti.


In anul 2007, in cadrul primei editii B’ESTFEST, Suie Paparude a sustinut un show memorabil in deschiderea unor artisti precum Faithless, Hooverphonic sau Moorcheba, urmand apoi numeroase alte concerte sustinute in cadrul unor festivaluri precum BECK’SPERIENCE, in anul 2008, sau Tuborg Green Fest, in vara lui 2009.


Organizat de Emagic, Ciuc Summer Fest va avea loc vara aceasta in perioada 16 - 18 iulie, pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, biletele putand fi achizitionate online de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. Mai multe informatii despre noi confirmari in cadrul Ciuc Summer Fest vor fi facute publice in curand pe site-ul oficial al festivalului, "http://www.summer-fest.ro" www.summer-fest.ro.


Popup detector