Rolling Stones - electro pe coloana sonora '21'

02 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Un remix facut de Soulwax la piesa 'You Can't Always Get What You Want' a celor de la Rolling Stones ce apare pe coloana sonora a filmului '21', a creat controverse in randul criticilor si a publicului.

Clasicului hit din 1969 i s-a adus o tenta electro de catre duo-ul belgian Soulwax pentru a se potrivi cu tematica filmului, insa acest lucru a nemultumit o buna parte a fanilor Rolling Stones. `Este un macel fata de o piesa clasica Stones` a declarat un admirator.

Cu toate acestea, realizatorii soundtrackului, ce mai cuprinde piese LCD Soundsystems (`Big Ideas`) sau New Order (`Shut Up and Drive` - sample dupa hitul Rihannei), au mentionat ca acesta este scopul unui astfel de remix de a crea controverse.

"Daca te simti ofensat, ai o anumita varsta daca nu, in mod clar ai o anumita varsta. Insa, daca te gandesti cat de controversati au fost cei de la Rolling Stones cand au aparut pe scena, de fapt se incheie un cerc. Este rock`n`roll" au declarat cei de la Soulwax.

'21' - productie ce conduce saptamana aceasta in box office-ul american, prezinta povestea unor tineri implicati in jocurile periculoase ale casino-urilor.



Best Music


Popup detector