Videoclipuri aparute recent: Unkle, Goldfrapp, Dennis Ferrer

21 Mai 2010 Create It BeatFactor

Anul 2010 a fost unul plin de albume senzationale, single-uri de exceptie si videoclipuri cel putin apetisante.

Incepand cu Hot Chip, Massive Attack, LCD Soundsystem si Unkle, anul acesta nu putea incepe mai promitator.

Si, daca despre album si release-uri am tot vorbim, acum va prezentam o lista cu videoclipurile noi noute, abia iesite din cuptor.

Incepe cu Moby si al sau Wait For Me. Dupa cum va spuneam, videoclipul a fost realizat de catre fani, in urma concursului organizat de Moby in urma cu cateva luni.

Wait For Me video competition Winner: Nimrod Shapira from Moby on Vimeo.



LCD Soundsystem - Drunk Girls

Primul single extras de pe albumul This Is Happening, Drunk Girls, are si un videoclip cel putin sifilitic. Urmatorul single este excelenta piesa I can Change. Asteptam cu interes videoclipul.



Goldfrapp - Alive

Ieri, Goldfrapp au facut public videoclipul celui de-al doilea single al materialului Head First, intitulat Alive. Un clip cu vampiri si oameni decedati, dar vii in acelasi timp.



Dennis Ferrer - Hey Hey

Super hitul lui Denis Ferrer, cantat de toti DJii cool din toata lumea cool a muzicii electronice cool a primit si un videoclip cool pentru oameni cool.



Uffie feat. Pharell Williams - A.D.D. SUV

Uffie, cantareata de origine americana care si-a lasat tara de origine singurica si a migrat spre franta, ba chiar si-a luat si cetatenie, s-a maritat cu un francez si chiar a turnat si un plod. De ce ai vrea vreodata sa devin de buna voie si nesilit de nimeni francez nu stim.



Unkle - Follow Me Down

Unkle a revenit in 2010 cu un material nou nout, un disc intitulat Where did the night fall, disc care apare oficial pe 7 iunie 2010.

Inaintea lansarii discului, Unkle a realizat videoclipul piesei Follow Me Now. Pe scurt si deloc romantic, o pornaciune de videoclip.


Popup detector