Rezultatele MTV Dj Awards 2007

07 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Joi seara, 7 iulie, MTV DJ Awards a anuntat castigatorii in Piata Mare din Sibiu. Iata care sunt rezultatele primei editii de MTV DJ Awards la categoria cel mai bun DJ, cel mai bun eveniment, cel mai bun set romanesc, cea mai amre ascensiune si multe altele.

Cel mai bun DJ roman este Optick. Tot el a castigat premiul pentru setul romanesc al anului, cu mixul de la Liberty Parade de pe data de 29 iulie 2006. Premiul pentru cea mai mare ascensiune ii revine lui Raresh. Cel mai bun DJ event le revine celor de la The Mission, cu evenimentul Fatboy Slim din Mamaia de anul trecut. Setul international al anului in Romania este castigat de catre Tiesto iar DJ Andi castiga premiul pentru cel mai bun debut.

Cel mai bun club din Bucuresti este castigat de catre Bamboo, iar premiul pentru cel mai bun club din tara ii revine clubului Obsession din Cluj. La cateogria contributie remarcabila, castigatorul este Ministry of Sound iar evenimentul anului le revine celor de la Modus Productions, cu George Michael pe Stadionul Lia Manoliu.

Cel mai bun produs muzical in Romania ii revine piesei Armada Verbala a celor de la Suie Paparude. Piesa anului este "Put Your Hands Up For Detroit" a lui Fedde Le Grand. VJ-ul anului este Dreamrec.

Editorial: MTV DJ Awards, un debut 'grandios'


Popup detector