Dj Optick, actor intr-un film despre ce ii enerveaza pe DJi

30 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Dj Optick (Bogdan Moldovan) s-a pus la treaba alaturi de Shurubel, colegul sau de la Radio 21, pentru un clip despre ce-i enerveaza pe DJ, in proiectul trasnit 10lucruri.ro (din care mai fac parte Vali Dobrogeanu si Ionut Bodonea).


Clipul scoate in evidenta 10 situatii in care un DJ s-ar simti cel putin jenat, enervat sau deranjat. De la fanii care cer in mod obsesiv o melodie anume, pana la cei care apasa pe butoanele mixerului, clipul starneste rasul.


"Mie mi se pare ca toate cele 10 lucruri din episod vin din vocea comuna a tuturor DJ-ilor, chiar daca unii iau in ras momentele de acest gen in timp ce altii se simt foarte deranjati. Noi, la 10lucruri.ro nu facem decat sa observam lucruri in jur si sa le scoatem in evidenta cat putem de amuzant. Suntem pustii aia care se distreaza din orice!" a povestit Shurubel dupa filmari.


"A fost ideea baietilor de la 10lucruri.ro si mi-a placut foarte mult, mai ales ca sunt surprinse momente care mi s-au intamplat cel putin o data in viata. Sunt convins ca orice DJ care pune muzica in mod constant a intampinat o astfel de situatie. In acest episod am vrut sa surprindem aceste mici situatii care se intampla la pupitrul unui DJ, lucruri de care foarte multi nu au habar. A fost super distractiv la filmari si asta se vede si din dublele pe care le veti vedea in filmulet.", spune DJ Optick despre clip.


La doar 24 de ore de la postare, clipul a fost vizionat de peste 22000 de ori. Acesta este episodul 20 din seria 10lucruri.ro, un proiect inceput in iunie 2011, de catre Shurubel (Andrei Lacatus) si fostii sai colegi de liceu, Vali Dobrogeanu si Ionut Bodonea.



Popup detector