Rezultatele DJ Mag Technology Awards 2007

17 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

O noua editie de DJ Mag technology Awards s-a incheiat recent. Ceremonia a avut loc in Londra, iar castigatorii au fost anuntati de catre legenda Tom Middletone. Rezultatele le puteti gasi aici.

Inainte de a va prezenta rezultatele, iata cine a facut parte din juriu: David Eserin (DJmag), Eitan Zilka (WestEnd DJ), Danny McMillan (In-Flight), James Zabiela, Ed Solo (Against The Grain), JFB (UK DMC champ), Martin Carvell (DJmag), Si Begg (Noodles) si Mark Settle (skratchworx.co.uk).

Premiul pentru "Most Innovative New Product" (cel mai inovator produs) a fost castigat de catre compania Vestax, cu Vestax Controller One, un pick up dedicat in special turntablistilor. "Ultimate Mixer 800+" (cel mai nou mixer ce costa peste 800 de lire sterline) ii revine companiei Pioneer, cu produsul PIONEER DJM800. Cel mai bun mixer cu pretul de pana in 800 de lire sterline este castigat de KORG ZERO4, iar cel mai bun mixer cu pretul de pana in 400 de lire este castigat tot de PIONEER DJM400.

Produsul Numark DXM09 ia premiul pentru "Best Budget Mixer Under 300", iar cel mai bun mixer pentru scratch ii revine produsului Rane TTM 56. Cel mai bun DJ Cartridge este castigat de Ortofon Nightclub MKII, iar celebrul pick up Technics SL1210 MK5G castiga titlul de "ultimate turntable". Pioneer CDJ1000 MK3 castiga ultimate CDJ, iar Best Dual Media Player este castigat de catre produsul Denon DN-HD2500.

Cele mai bune casti sunt modelul Sennheiser HD25, iar Best Digital Vinyl System este castigat de catre compania rane, cu produsul Serato Scratch Live. Cel mai bun DJ controller este produsul M-AUDIO XPONENT, cea mai buna placa de sunet pentru DJ este Audio 8 DJ de la Native Instruments, cel mai bun software de studio este castigat de catre Ableton Live, iar cel mai bun studio controller ii revine produsului M-AUDIO TRIGGER FINGER.

A mai fost premiata POINT BLANK pentru cea mai buna scoala de DJ/productie si WEST END DJ pentru retailer of the year.


Popup detector