Clubul Divino din Galati sarbatoreste 3 ani cu James Zabiela si Mahony

14 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 17 decembrie, clubul Divino, din Galati, isi serbeaza 3 ani de viata, cu un eveniment istoric. Headliner-ul evenimentului aniversar, organizat cu ajutorul Cyclic Agency, este britanicul James Zabiela, iar line-up-ul este completat de unul dintre cei mai importanti tineri artisti romani, Mahony.


James Zabiela a fost considerat, inca de foarte tanar, unul dintre cei mai promitatori artisti din industria de profil. Britanicul a crescut cu acid-house-ul pe care tatal sau, angajat al unui magazin de discuri, il asculta. Primul superstar care si-a indreptat atentia spre James Zabiela a fost Lee Burridge, impresionat de stilul de a mixa al tanarului.


Cu timpul, Zabiela a gasit ajutor si in persoana legendarului Sasha, care i-a oferit un loc in Excession Management. James Zabiela este recunoscut astazi drept unul dintre cei mai tehnici DJ-i si unul dintre cei mai iubiti artisti clubbing din lume.


Clasarea pe locul 49 in topul celor mai buni DJ-i din lume, conform prestigioasei DJ Mag, confirma numarul ridicat de fani ai artistului britanic.


Mahony, DJ-ul agentiei Cyclic, este considerat, pe buna dreptate, unul dintre cei mai talentati tineri DJ-i ai Romaniei. Daca pana in vara acestui an, Mahony era cunoscut drept rezidentul plajei Kudos, luna octombrie a insemnat un pas urias in cariera tanarului artist. Incepand din aceasta toamna, Mahony ocupa postul de DJ rezident al Kristalului din Bucuresti.


In cei trei ani de la deschiderea oficiala, pragul clubului galatean a fost calcat de nume ca Lee Burridge, Audiofly, Andrey Pushkarev, Monoroom, John Digweed, Nima Gorji, Nick Warren, Valentino Kanzyani, Timo Mass, Markus Homm sau Scarlett Etienne.


Nu au lipsit de la Divino nici cele mai importante nume ale clubbing-ului romanesc: Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Jay Bliss, Negru, Livio & Roby, Raresh, Pagal, Raoul Russu, Optick sau Rosario Internullo. Inca de la infiintare, Divino a devenit una dintre cele mai importante locatii de gen din provincie, contribuind, in buna masura, la dezvoltarea industriei de profil de la noi.


Cu un design modern, realizat de cei de la Indess Studio, clubul are o capacitate de 320 de persoane la mese, respectiv 1000 de persoane capacitate totala, si un sistem de sunet Outline.


Popup detector