Revolta in UK din cauza drogurilor

05 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Revolta in UK din cauza drogurilor
TAGS:
droguri  xtasy  extasy  politica 

Dupa ce zilele trecute s-a publicat stirea in care era prezentat David Nutt si declaratia sa cum ca Extasy-ul este mai putin daunator decat alcoolul, fumatul sau calaritul, expertii in droguri din UK s-au revoltat si l-au fortat sa-si dea demisia din functia de Presedinte a Advisory Council on the Misuse of Drugs (ACMD)

Alan Johnson a reactionat imediat la declaratiile de-a dreptul incendiare ale lui Nutt, si i-a cerut sa-si paraseasca postyl pentru ca guvernul a pierdut "increderea" in el.

Sustinatorii lui Nutt nu au intarziat sa apara, o multime de jurnalisti criticand decizia, iar membrii ai ACMD dandu-si demisia sub forma de protest impotriva demiterii lui Nutt.

Drama din UK se dezlantuie tot mai mult, iar conform BBC News, Nutt planuieste sa deschida propria organizatie care sa impinga politicienii catre o reforma in ce priveste politica drogurilor.

"Mesajul pentru guvernul Britanic este simplu: nu excludeti argumentul logic. Politicienii trebuie sa castige inima electrotatului", a declarat Nutt intr-un editorial pentru New Scientists. "Daca politica voastra este sa informati subliniind latura morala a problemei, nu incercati sa o mascati cu argumente pseudo-stiintifice", a mai spus acesta.

Tot acest tamtam de intampla din cauza X-ului. Nice.


Popup detector