Revine Summer Break - trei zile de festival in Deva

15 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Cei de la Skunk Predatorz pun la cale o noua editie a festivalului Summer Break, a sasea la numar, eveniment ce va avea loc in perioada 8-10 iulie, la castelul Mintia, langa Deva.


Conceptul festivalului “Summer Break” se circumscrie urmatoarelor principii: vara, aer liber. muzica, arte vizuale, sport, spatiu extra-urban. Toate acestea alaturi de o coordonata geografica vestica il fac o prezenta unica in peisajul evenimentelor de profil din Romania. Summer Break inseamna proiectii de filme documentare, animatii si colaje video digitale alaturate unui spectru sonor divers care tranziteaza constant intre sonoritati ambientale si ritmuri tropicale care incing ringul de dans noaptea si il racoresc la rasarit.


Intre artistii care vor mixa la Summer Break in acest an se numara: NAPT, CTRL Z, NETSKY, Break, VON D,JINX IN DUB, plus Radio Space Pop, Mesmer, Keywords, Kojok, 3P & Alex Chronic, Gojira si Whiteroly.



Castelul Gyulay Ferenc este situat in satul Mintia, comuna Vetel, judetul Hunedoara la 8,5 km distanta de Deva. Parasesti E68, traversezi liniile de cale ferata si in cateva minute ajungi la locatie – un parc cu multi copaci, verdeata si umbra, intins pe 5 hectare marginite in partea nordica de raul Mures.



Mai multe detalii despre artistii invitati la Summer Break 2010 (biografii si mixuri) puteti gasi pe Forumul BF.



Popup detector