Redeschiderea clubului Kristal Glam cu James Zabiela

01 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul britanic James Zabiela este invitatul petrecerii de redeschidere a clubului Kristal Glam din Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie, iar in deschidere va mixa rezidentul clubului, DJ Chriss.

James Zabiela este unul din DJ-ii internationali cu statutul "de-al casei" in Romania. Asta nu doar pentru ca a mixat de foarte multe ori in Bucuresti, ci si pentru ca este un personaj extrem de indragit de publicul de gen.

Muzica lui Zabiela este o fuziune intre breakbeat si house, in care insereaza scratch-uri, loopuri si efecte. Echipamentele tehnice sunt pentru el ca niste jocuri de calculator, pe care le manuieste cu talent, indemanare si entuziasmul de a trece la urmatorul nivel. Odata ce iti dai seama ce face dintr-o piesa, sari, plin de entuziasm, toata noaptea, pe un groove hipnotic, dar spart si dansant in acelasi timp, pentru ca, unde este magie, spiritul zboara. Din seturile sale nu lipsesc bootlegurile Depeche Mode, eroii sai din copilarie. Datorita lor a inteles ca muzica electronica nu misca doar picioarele, dar si inima. "Cheia este sa dai importanta atat distractiei, cat si educatiei muzicale. Totul este sa gasesti un echilibru intre cele doua", spune James.


Popup detector