Raoul Russu si Chriss, ultimele achizitii ale agentiei Mainevents

20 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ii romani Raoul Russu si Chriss sunt cele mai recente achizitii ale agentiei de booking Mainevents. Dupa o perioada de aproximativ un an, agentia va intra vinerea aceasta intr-un proces de relansare, cu un eveniment in clubul Kristal Glam Club.

Raoul Russu, ex membru al agentiei Sunrise, a fost de curand co-optat la Main Events, impreuna cu Chriss, unul din DJ-ii rezidenti din Kristal Glam Club. In acelasi timp, Vali Barbulescu si Claus nu mai sunt reprezentati de catre agentia fondata in 2007 de DJ-ul roman Dan Ene.

In urma unui parteneriat facut cu Kristal Glam Club, Mainevents isi propune acum sa acopere o mare parte din cluburiile din Romania, incluzand, desigur, si Bucurestiul.

Vinerea aceasta, 22 februarie, Mainevents se relanseaza cu un eveniment in clubul Kristal Glam. La pupitru vor fi italianul Lucio Aquilina si DJii romani Raoul Russu, Haute Culture, Alex Atari, Chriss si Liquid. Evenimentul va continua cu o petrecere afterhours in clubul Posh, unde vor mixa Raoul Russu si Dan Ene la main room, si The Model impreuna cu Horace Dan D in one fm room.



Popup detector