Proiectul Slyde vine in premiera in Romania

07 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cel mai bine vandut proiect al labelului Finger Licking, Slyde va veni sa mixeze la Fabrica, alaturi de Gojira, sambata 29 noiembrie, incepand cu orele 23. Slyde a intrat in lumea muzicii electronice in anul 2002 si au devenit rapid cei mai bine vanduti artisti de breakbeat ai casei de discuri Finger Lickin. Primele lor releaseuri s-au vandut in mai bine de 15,000 de exemplare.

Muzica lor are influente hip hop, funk si big beat, totul uniformizandu-se intr-un breakbeat energic si vesel. Cu primul lor disc, Slyde prezinta o versiune complet noua si fresh a breakbeat-ului. Albumul a fost atat de apreciat incat a castigat si titlul de albumul anului in 2002.

Toate single-urile lansate de Slyde au ajuns in in topul DJ Magazine, bucurandu-se in acelasi timp de difuzari intense pe posturi de radio precum X FM si Radio 1. Perceptia cel putin aparte pe care cei doi o au asupra breakbeatului i-a dus catre un album care reflecta influentele si originele acestora, un disc plin de piese sofisticate si melodioase, care se bucura de un succes fantastic.

Slyde prefera sa nu se limiteze la a produce doar piese care pot fi foarte usor mixate in club, ci prefera sa se aventureze si in creearea unor melodii din care oamenii pot intelege si retine versurile in timp ce danseaza.


Popup detector