Programul Amsterdam Sensation White Mamaia s-a modificat

23 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vineri seara Kristal Club Mamaia deschide weekend-ul 'All White', cu trei DJ romani: G.I.C, Funky si rezidentul Chriss. 'Special Amsterdam Dancers Show' va fi prezentat prin live act-uri de catre De Lover Chris, Scarface, Doreen, Jay, Jessica si Lola.

GIC este un foarte bun dj, pasionat deasemena de productie muzicala. Timp de 6 ani a lansat diferite label-uri cum ar fi: Sauna Rec., Discogalaxy si nou lansatul Toolroom Rec. A absolvit Conservatorul si cei apropiati stiu ca muzica are prioritate in viata lui, fie ca e vorba de studio, radio sau club.

Funky este cunoscut pentru atitudinea sa prietenoasa si ritmurile happy care l-au apropiat repede de public. Stilul lui este funky, iar muzica este cartea sa de vizita. Personalitatea lui inspira, iar atitudinea la pupitru, felul in care comunica cu publicul i-au asigurat de mult un loc special in inimile clubberilor romani si nu numai.

In 2004, Chriss a fost invitat sa mixeze in Marrakesh la o serie de petreceri private. Anul 2006 aduce un rezidentiat de succes in Kristal Glam Club, unde mixeaza alaturi de nume celebre de dj, cum ar fi: David Morales, ATB, Gabriel & Dresden, Moshic si altii. In prezent lucreaza la o serie de proiecte muzicale, printre ele afladu-se si o compilatie Kristal Sessions.

King Unique inseamna Matthew Roberts si Matt Watkins Thomas. Cand intri la pagina de bio de pe site-ul celor doi, ti se explica din prima, ca daca ceri King Unique, vei primi dirty house. Matt si Matthew se declara dependenti de studio. Muzica lor este apreciata nu numai de legende ale scenei muzicii electronice (cum ar fi Sasha, Pete Tong, Tiesto, Danny Tenaglia, James Zabiela sau Zane Lowe), care au colaborat direct cu King Unique, dar si de producatorii de coloane sonore de la Hollywood.


Popup detector