Previziuni 2011: 20 de albume de urmarit

06 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

2011 nu pare a fi un an prea slab in materie de productie muzicala si lansari de albume, cel putin daca ne luam dupa previziunile celor de la Fact Magazine, care anunta o lista cu 20 de albume ce urmeaza a aparea pe piata in acest an.


Despre LP-ul "Black Sun" al lui Kode9, produs in parteneriat cu The Spaceape, ati putut citi si aici. De asemenea, LP-uri deja confirmate pe 2011 mai vin din partea lui Isolee (albumul "Well Spent Youth"), James Blake (cu albumul "James Blake"), Siriusmo (cu albumul Zodiak) si Marco Carola (cu albumul "Play It Loud").


Alte albume deja confirmate pentru 2011 mai vin din partea lui Joel Mull (LP-ul "Sensory") si Marco Bailey (cu albumul 'Dragon Man').


Sursa amintita mai sus mai precizeaza LP-uri de la Panda Bear ('Tomboy', ce urmeaza a fi lansat in primavara la Paw Tracks), Ricardo Villalobos (material ce urmeaza a fi lansat in primavara la Perlon), Aphex Twin (in toamna / iarna la Warp Records), Burial (un pachet de remixuri pentru "Heligoland" al celor de la Massive Attack), Matthew Herbert ('One Pig, finalizarea trilogiei "One", ce se asteapta a fi lansat in vara la Accidental).


De asemenea, alte materiale asteptate pentru acest an mai vin de la Chromatics (in vara la Italians Do It Better), David Lynch, Jamie Woon (albumul "In The Middle", ce se asteapta a fi lansat in primavara la Candent Sound), Untold si Portishead (undeva in toamna / iarna).


Cu siguranta lista nu se opreste aici, urmand ca pe parcursul anului sa avem parte de multe surprize, asa cum fiecare industrie ofera publicului sau consumator.


Popup detector