Piesa 'Black Sea Coast' a lui Adrian Eftimie - lansata pe Beatport

11 Iunie 2009 Saint BeatFactor

La scurt timp dupa aparitia EP-ului "City Lights" la casa de discuri MadeInn Records, Adrian Eftimie primeste o noua propunere, aceea de a lansa cea mai recenta productie a sa, "Black Sea Coast" pe o compilatie italiana. Astfel, incepand cu data de 28 mai, piesa lui Adrian Eftimie se poate cumpara direct de pe Beatport, unde apare pe compilatia "Groove Exploitation volume 1”"de la Italo Business alaturi de alte 17 productii in care predomina stilul tech-house.

Adrian Eftimie a produs "Black Sea Coast" in septembrie 2008 cu ajutorul lui Mihai Popoviciu, un alt muzician roman de succes. Dealtfel, sprijinul lui Mihai Popoviciu a fost determinant pentru Adrian Eftimie, a carui cariera de producator a devenit din ce in ce mai solida odata cu aportul acestuia. Contactat de italienii Dandi & Ugo pentru a pune la punct aceasta aparitie, Adrian Eftimie s-a aratat incantat de idee si a contribuit cu “Black Sea Coast” la o compilatie pe care mai apar si alti romani, ca de exemplu Faster cu piesa “Borgo Borgo”, Alin Dobrikan cu “Traian”, Lak si Riddick cu “Remotiv” sau Mihai Bejenaru cu Ciupy, cu al lor “Need You There”.

In scurt timp urmeaza lansarea primei piese din proiectul “Adrian Eftimie / Proof” ce se numeste “ZeroZeroUnu” si va beneficia de remixuri din partea lui Alex Celler si Jose Armas. Pe acelasi EP este posibil sa apara si o alta piesa, intitulata “ZeroZeroDoi”, produsa de Adrian Eftimie impreuna cu colegul si prietenul sau Proof.

Piesele de pe compilatia “Groove Exploitation volume 1” pot fi ascultate si cumparate pe Beatport la adresa https://www.beatport.com/en-US/html/content/home/detail/1/beatport#app=4e&a486-index=3


Citeste un interviu cu Adrian Eftimie AICI.


Popup detector