Petreceri cu funk-ul in sange

09 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Nickodemus (foto), de la labelul american Eighteenth Street Lounge Music, este jumatate sicilian, jumatate american. A crescut in Brooklyn, pe muzica lui James Brown, intr-o familie iubitoare de muzica si dans. Mixeaza de la 18 ani si face muzica de la 20 de ani. Nikodemus va veni pentru a doua oara in Romania sambata aceasta, 10 noiembrie.

A produs, a co-produs, a lansat peste 40 de piese si 20 de remixuri. Anul trecut a debutat cu primul album, "Endangered Species", o definitie a ceea ce inseamna "groove". Experienta de DJ a inceput cu funk, soul si hip-hop. Pe parcursul anilor, li s-au alaturat acestor stiluri elemente de trip-hop, bossa, sunete balearice sau asiatice. Anul trecut, a agitat la propriu multimea intr-o petrecere Flama Events, la fostul club underground TestPoint (actualmente Fabrica, aproape glam).

Anul acesta agitatia continua, la club Session, impreuna cu DJ DRM (Bastard Jazz) si rezidentii Flama, UFe si Zicu. O petrecere cu funk-ul in sange, demna de exersat skilluri sociale.

Sursa: Compact de Bucuresti (compact.info.ro)


Popup detector